Home / Wil jij ook geprint glas in je badkamer?

Wil jij ook geprint glas in je badkamer?

Wil je een persoonlijke touch aan je badkamer meegeven? Of misschien wil je wel simpelweg wat meer privacy? Geprint glas kan zeker een oplossing bieden!

Personaliseer je badkamer

Tegenwoordig kan op zowat alle glas geprint worden. Misschien wel een ideetje voor je douchedeur? Een prachtig groen blad, een mooi patroon of misschien wel een quote die je op het lijf geschreven is? Het kan allemaal en we verwerken het graag mee in je badkamerrenovatie. Je kunt er ontzettend creatief mee zijn, zonder licht te verliezen.

Je selecteer je afbeelding in een voldoende hoge resolutie en levert deze aan. Minimaal 150 dpi, anders kun je een wazig resultaat bekomen. Je kiest zelf welk deel van het glasoppervlakte je bedrukt wilt hebben en de kleuren. Binnenkijken wordt op deze manier moeilijker én je personaliseert je badkamer in een oogwenk. 

Hoe wordt er geprint?

Om glas te bedrukken gebruikt men speciale inkt. Deze wordt in de oven gebakken en zorgt voor een scherp resultaat. Bovendien vervaagt het beeld niet, zelfs niet bij veel lichtinval.

Voor het beste resultaat kies je best ‘float extra klaar glas’, maar ook het bedrukken van mat glas is perfect mogelijk.

Geen douchedeur? Je kunt ook een glazen plaat laten bedrukken en deze vervolgens tegen je muur monteren. Het lijkt op een poster, maar dan wel duurzamer en stijlvoller.

Meer info?

Speur het internet maar eens af, je vindt meer dan voldoende informatie over deze nieuwe trend. Wil je deze verwerkt zien in je badkamerrenovatie, dan horen we het graag.

Geprint glas

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden