Home / Waarom investeren in een badkamerrenovatie verstandig is

Waarom investeren in een badkamerrenovatie verstandig is

Met de beurs bouw&reno Beurs voor de deur denk je er misschien wel over na om je badkamer te renoveren. Een verstandige beslissing! Niet alleen geniet je nog meer van je verbouwde badkamer op maat, het is ook een verstandige investering. Wij leggen je even uit waarom.

Verhoog de waarde van je huis

Je investering in de renovatie van je badkamer verhoogt de waarde van je huis. Wil je op termijn je huis verkopen, dan betaalt deze financiële inspanning zich dubbel en dik terug. Je kan het geïnvesteerde bedrag gerust optellen bij de waarde van je woning. Natuurlijk geniet je in de tussentijd van de waarde van je investering. Een win-win situatie dus.

Vastgoed blijft in waarde stijgen

De voorbije tientallen jaren - een vastgoeddip niet te na gesproken - blijft de waarde van vastgoed stijgen. Je bent dus bijna zeker van je investering. Ook als je op termijn wil verhuren, blijkt een investering in een badkamer verstandig.

Kies voor tijdloos

Wil je op zeker spelen, ga dan voor tijdloos. Hip en trendy is leuk, maar smaken verschillen en als je je huis wil verkopen of verhuren, dan is een uitgesproken stijl een tikkeltje riskanter. Bij RenoZen werken we enkel met kwalitatief materiaal, dus daar hoef je al niet wakker van te liggen. Vraag ons gerust om advies en waarom niet op de beurs?

Investeer in comfort en gemak

Een badkamer moet vooral gerieflijk zijn. Zeker als je een dagje ouder wordt, is een lagere instap of een makkelijk te bereiken legplan een immens voordeel. Ook in een inloopdouche is super gebruiksvriendelijk.

Breng ons een bezoekje

Van zaterdag 13 januari tot en met zondag 21 januari kan je ons team vinden op de bouw&reno beurs in Antwerp Expo. Kom zeker eens langs op onze stand. We vertellen je graag alles over de mogelijke meerwaarde van een badkamerrenovatie, de trends en berekenen een offerte op maat voor je!

 

Badkamer Smet Wilrijk

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden