Home / Schep een zomerse sfeer in je badkamer

Schep een zomerse sfeer in je badkamer

We hebben al een aantal zeer aangename dagen gehad en er is ongetwijfeld nog meer zon op komst! Tijd om ook je badkamer summerproof te maken! Hoe je een zomerse sfeer schept in je badkamer? Wij geven je alvast enkele tips mee!

Ga voor badkameraccessoires in zomerkleuren

Rep je maar al naar IKEA of een andere specialist. Vrolijk gekleurde badkameraccessoires geven je badkamer een instant zomers gevoel en mogen niet ontbreken. Turquoise, fuchsia, hemelsblauw of limoengroen zijn alvast enkele topkleuren. Wat je gaat vervangen? Denk aan handdoeken, de badmat en washandjes. Maar zelfs het bekertje voor je tandenborstel kan een optie zijn. Zet je creativiteit maar aan het werk.

Tijd voor planten en bloemen

Een strategisch geplaatst bosje bloemen in je badkamer maakt een wereld van verschil. Ook planten doen het goed op een zonnig plekje in de badkamer. Bamboe, aloë vera en vrouwentongen zijn een verstandige keuze. Ze kunnen goed tegen de luchtvochtigheid.

Grondige schoonmaakbeurt

Door het invallende licht zie je vaak meer vuiltjes dan in andere seizoenen. Geef je badkamer dus eens een grondige schoonmaakbeurt.

Zomerse geuren

Geuren zijn ontzettend belangrijk voor de sfeerschepping. De zomer ervaar je dus voor een groot stuk door de neus. De geur van fris gewassen linnen, gras of zelfs zonnecrème: ze horen bij de zomer. Ook exotische geuren passen uitstekend bij deze periode van het jaar. Automatische geurverspreiders en geurstokjes zijn er in alle mogelijke maten en vormen, keuze zat.

Tijd om je badkamerrenovatie te plannen?

Wil je deze zomer je badkamerrenovatie aanvatten? Perfect! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of offerte en we bekijken samen de mogelijkheden. Zo wordt het helemaal een onvergetelijke zomer.

Zomerse badkamer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden