Home / RenoZen zorgt voor zeemeerminnentegels in je badkamer

RenoZen zorgt voor zeemeerminnentegels in je badkamer

Je hebt er de afgelopen tijd misschien al over gelezen: de zeemeerminnentegels. Deze tegels zijn een badkamertrend en we integreren ze bij RenoZen dan ook met plezier in je badkamer.

Marokkaanse visschubtegel is trendy

Het gaat hier om gebogen tegels, die ook wel bekend staan bij vaklui als Marokkaanse visschubtegel. Ze zijn in heel wat kleuren beschikbaar, waardoor je er hele leuke effecten mee kan bereiken. Het spreekt voor zich, dat deze tegels beter tot zijn recht komen in een moderne badkamer en dat je er niet mee moet overdrijven. Voor je het weet voel je je Ariël, de kleine zeemeermin en breng je nog meer tijd door in je badkamer. Deze tegels hoeven trouwens niet in het azuurblauw geplaatst te worden, wil je het wat minder opvallend, dan zijn er ook heel wat donkere kleuren beschikbaar. 

Heel wat mogelijkheden bij een badkamerrenovatie

Omdat de tegels in heel wat kleuren beschikbaar zijn en je ze in alle richtingen kan plaatsen, kun je er heel wat kanten mee uit. Op Pinterest en Instagram vind je alvast ontelbare voorbeelden, van wat er met deze tegels mogelijk is. Doe gerust inspiratie op en wij realiseren je dromen bij het renoveren van je badkamer. Ook in je keuken vormen deze tegels trouwens een optie. 

Hoewel de Belg eerder klassiek is, neemt de vraag naar de zeemeermintegels ook bij ons toe. De eerste renovaties zijn opgeleverd en we zijn klaar om nog meer badkamers van deze tegels te voorzien.

Wil jij zeemeermintegels? 

Wil je inspelen op deze trend en zeemeermintegels in je badkamer. Bij het renoveren van je badkamer is dit perfect mogelijk. Vraag ons gerust om meer info of een offerte op maat. 

 

Zeemeermintegels

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden