Home / Je badkamer renoveren in 2018?

Je badkamer renoveren in 2018?

Jouw goede voornemen voor 2018? Misschien wel je badkamer verbouwen? Logisch, want je badkamer gebruik je elke dag. Heb je geen enorm budget om je badkamer te renoveren dan kan je met een paar kleine ingrepen toch al flink wat bereiken. Wij geven je alvast enkele tips mee.

 

Geef je badkamer een likje verf

 

Het kost geen fortuin, maar het doet wonderen voor de uitstraling. De kosten hangen natuurlijk af van de oppervlakte van je muren en of je het door een professional laat doen, maar al bij al vallen die best mee. Groen, roze, donkerpaars, okergeel of blauw, zijn maar enkele van de trendkleuren voor 2018.

 

 

Koop nieuwe wastafels

 

Zit volledig renoveren er niet in, begin dan met de wastafels. Deze bepalen voor een groot stuk het uitzicht van je badkamer. De trend voor 2018 is minimalistisch en uitgepuurd, we geven het maar even mee. Strak, rechtlijnig en modern zonder al teveel franjes. Natuurlijke materialen zoals hout passen er perfect bij.

 

 

Kies nieuwe kranen

 

Een wastafel zonder kraan is als een café zonder bier. Vallen de wastafels buiten je budget, dan zijn kranen een waardig en goedkoper alternatief. Een opvallende kraan trekt onmiddellijk de aandacht en kan een kroonjuweel zijn in je badkamer. Koper en donkerrode tinten hebben hun beste tijd gehad, in 2018 ga je voor goud!

 

Pak de tegels aan

 

Misschien net een tikkeltje duurder, maar meer dan de moeite waard. In 2018 zijn ook de tegels strak, donker en gemaakt van natuurlijke materialen. Houd de motieven strak en rechtlijnig en je kan er weer jaren tegen.

 

 

Tijd voor een nieuwe vloer

 

Laat het vloeren over aan een specialist, het is een precies werkje! Beton blijft in, terwijl een volledig witte badkamervloer niet meer kan. Natuurlijke materialen voeren ook hier de boventoon. De tijd dat de vloer een eyecatcher moest zijn in je badkamer is echter voorbij. Een combinatie van witte en donkere tegels is perfect. Zo heb je een industriële, moderne uitstraling. 

 

Toch volledig renoveren?

 

Denk je toch na over een volledige badkamerrenovatie volgend jaar?  Geef ons dan zeker een seintje. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

 
Zwarte badkamer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden