Home / Een nieuw bad? Wij geven alvast enkele tips!

Een nieuw bad? Wij geven alvast enkele tips!

Overweeg je een nieuw bad? Of ga je je badkamer renoveren en is een nieuw bad, volledig naar jouw smaak een prioriteit? Dan hebben wij alvast enkele tips voor je bij het kiezen van je bad.

 

Acryl

 

Blinkend wit en betaalbaar. Aan een acryl bad kun je je geen bad vallen, want het gaat jaren mee. Het materiaal is makkelijk te reinigen en super hygiënisch. Aangezien het materiaal licht is, kunnen wij het heel eenvoudig plaatsen. Deze baden zijn er in alle vormen en maten. Een populaire keuze bij het renoveren van badkamers.

 

Een D-shape bad

 

Heb je wat minder plaats ter beschikking, maar wil je toch een vrijstaand bad? Overweeg dan een D-shape. Dit bad staat met één zijde tegen de muur en is voorzien van een naadloze afwerking aan 3 zijden.

 

Een vrijstaand bad

 

Heb je ruimte en wil je sfeer, luxe en het maximale uit je bad halen, dan is een vrijstaand bad het overwegen waard. Uiteraard stem je je bad af op de stijl van je badkamer. Een eenduidige stijl schept harmonie. Bij een vrijstaand bad hoort een staande badkraan. De keuze is enorm, we adviseren je met plezier om door het bos de bomen te zien.

 

Een hoekbad benut de ruimte optimaal

 

Een oplossing die het meeste uit de beschikbare ruimte haalt. De hoek kan zowel links als rechts, dus in principe kan een hoekbad in elke badkamer. Monteer je een badscherm, dan kan je dit type bad ook makkelijk gebruiken als douche.

 

Kan je wat hulp gebruiken?

 

Kun je tijdens het renoveren van je badkamer wat hulp gebruiken? Wij gidsen je graag door de mogelijkheden en vinden ongetwijfeld het bad dat perfect bij je past.

 

Ben je toe aan een nieuw bad? Met deze tips helpen we je alvast aardig op weg tijdens je badkamerrenovatie. 

Badkamerrenovatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden