Home / De laatste nieuwe badkamertrend? Heerlijk nonchalant!

De laatste nieuwe badkamertrend? Heerlijk nonchalant!

Minimalisme is al jaren een aanpak waar je weinig verkeerd mee kunt doen, ook in de badkamer. De Scandinavische stijl van strak en clean overheerst nog steeds, maar er zijn wel wat nuances op komst. Bijzondere details en technologische snufjes maken het geheel wat speelser en nonchalanter. Er kan zelfs als eens een fel kleurtje gebruikt worden!

 

Trendkleuren

 

Twee trendkleuren die we vaak zien opduiken zijn alvast lichtblauw en beton mat. Ze zorgen voor levenslust en helderheid in de badkamer en laten zich uitstekend combineren met hout. Maar ook aubergine en taupe vormen volwaardige alternatieven, die in heel wat badkamermeubelen worden verwerkt. Durf jij het aan bij je badkamerrenovatie? Door de enorme mogelijkheden van heel wat badkamermeubelen ben je bovendien in staat, je badkamer verregaand te personaliseren. Van huiselijke nonchalance tot moderne elegantie, voor ieder wat wils.

 

Door te spelen met kleuren, oppervlakken en texturen schep je je eigen verhaal en de badkamer van je dromen.

 

Verlichte wandbekleding

 

Een verlichte wandbekleding geeft je badkamer een frisse nieuwe look, zonder dat je veel moet renoveren. De wandbekleding is verkrijgbaar in heel wat kleuren en motieven en laat zich makkelijk monteren, want je lijmt het gewoon op de bestaande ondergrond. Je kunt zelfs voor een persoonlijk fotomotief gaan. Je badkamer krijgt er onmiddellijk een heel andere uitstraling door.

 

Een 24 volt laagspanning stroomaansluiting is voldoende om het paneel te verlichten en het is 100% waterresistent, krasvrij en makkelijk te onderhouden.

 

Meer weten?

 

De nieuwste badkamertrends integreren in je badkamerrenovatie? Informeer gerust bij RenoZen, wij vertellen je er alles over!

 

De nieuwste trends in badkamerrenovaties ontdek je als eerste bij RenoZen. 

Verlichte wand

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden