Home / Inspiratie / Zwart verovert nu ook de badkamer

Zwart verovert nu ook de badkamer

Niet iedereen zal er voor te vinden zijn, maar zwart verovert de badkamer. Glimmend chroom en geborsteld RVS heeft natuurlijk zeker nog zijn plaats, maar zwart is aan een stevig opmars bezig.

Waarom zwart?

Zwart kun je makkelijk combineren en je kan er alle kanten mee uit. Het is een neutrale kleur die niet snel gaat vervelen. Zelfs in een landelijke badkamer komt zwart tot zijn recht, zeker als je een aantal planten zet.

Chique en luxueus

Zwart staat chique en geeft je badkamer een luxueuze uitstraling. Of je het als accentkleur of of prominenter gebruikt, dat kies je natuurlijk helemaal zelf. Een zwarte kraan met een matte afwerking past perfect in een industriële, moderne badkamer. Strak zonder al te veel tierlantijnen, komt het stoer en mannelijk over. Heel wat merken bieden tegenwoordig zwarte kranen aan, keuze zat dus. Bij RenoZen helpen we graag bij je keuze en met advies. Of je nu voor een zwarte douchebak, een zwarte kraan of een zwart bad kiest, het geeft een unieke uitstraling. Meer weten over de mogelijkheden van een zwarte badkamer bij je badkamerrenovatie? Vraag ons gerust om info!

 

 

Zwarte badkamer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden