Home / Inspiratie / Zo bereid je je offerteaanvraag voor een badkamerrenovatie voor

Zo bereid je je offerteaanvraag voor een badkamerrenovatie voor

Succes zit in een goede voorbereiding, althans dat hoor je toch vaak zeggen. Gaat dit ook op bij het renoveren van een badkamer? Welke voorbereidingen kan je treffen eens de beslissing is genomen om tot een badkamerrenovatie over te gaan en hoe ga je het gesprek aan met een specialist. RenoZen geeft je een aantal tips mee om tot een optimale offerte te komen.

  • Bepaal je visie op je badkamer

Wil je een offerte die van de eerste keer juist zit, dan helpt het om een duidelijk beeld te hebben van je toekomstige badkamer. Welke stijl prefereer je, welke toestellen en meubilair wil je laten voorzien en/of komt er maatwerk aan te pas? Allemaal puntjes waarover nagedacht dient te worden, want ze bepalen voor een groot stuk de prijs.

Laat het feit dat misschien niet alles tot de mogelijkheden behoort je niet afschrikken. Je renovatiespecialist zal ongetwijfeld met mogelijke opties, alternatieven en suggesties komen.

  • Prik een budget

Uiteraard kan er veel, maar je budget moet in lijn liggen met je verwachtingen. Prik op voorhand een budget en houd je daaraan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Je vakman weet perfect wat er mogelijk is tegen welke prijs en kan vervolgens een offerte opmaken op maat.

Weet trouwens dat de kostprijs van je renovatie voornamelijk van de oppervlakte van je badkamer, de vloer- en wandbekleding en de sanitaire toestellen afhangt. Vooral in sanitair materiaal zitten grote prijsverschillen, dus verstandig kiezen is de boodschap.

RenoZen adviseert steeds vrijblijvend verschillende mogelijkheden. Zo kan je voor- en nadelen van verschillende oplossing tegen elkaar afwegen en het prijskaartje dat er aan verbonden is.

Is je badkamer toe aan een renovatie en wil je een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Bepaal je visie, nodig ons uit en we komen zonder twijfel tot een heel geslaagde oplossing.

 

 

 

Renovatie badkamer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden