Home / Inspiratie / Maak van je badkamer een eyecatcher!

Maak van je badkamer een eyecatcher!

Net je badkamer gerenoveerd, of alvast op zoek naar wat inspiratie voor als de verbouwing afgerond is? Perfect, we geven je met plezier wat inspiratie. Deze 5 stappen/items maken van je badkamer in no time een eyecatcher. Veel plezier met het decoreren!

1. Zorg voor een mooi setje handdoeken

Vrij goedkoop je badkamer opfleuren? Sla een mooi en/of kleurrijk stel handdoeken in. Strategisch gepositioneerd vormen ze onmiddellijk een eyecatcher in je badkamer. Op een open plank springen ze onmiddellijk in het oog.

2. Ga voor behang

Tegels zijn een evidente keuze in de badkamer, maar het kan ook anders… Al eens aan behangpapier in je badkamer gedacht? Een print of patroon geven je badkamer een hele andere en vaak ook minder cleane uitstraling. Gebruik vinylbehang dat geschikt is voor de badkamer en zorg ervoor dat je je badkamer regelmatig ventileert. Een laagje acrylverf over het behangpapier zorgt voor extra bescherming.

3. Zorg voor goede verlichting

We staan er versteld van hoe vaak goede, sfeervolle verlichting over het hoofd wordt gezien. Warm licht maakt je mooier en willen we dat niet allemaal? Wil je de volgende keer helemaal tevreden zijn als je in de spiegel kijkt? Zorg voor goede verlichting!

4. Een stylish spiegel maakt het verschil

Badkamermeubels bevatten vaak een spiegel, maar wil je wat uit de band springen, ga dan voor een losstaand stylish exemplaar. Speel met de plaatsing en bekijk even wat het beste werkt. Die selfies moeten toch perfect zijn in je nieuwe badkamer, nee?

5. Het dienblad ook buiten de keuken

Een dienblad enkel om drankjes te serveren? Vergeet het maar! Ook je schoonheidsproducten kan je goed presenteren op een dienblad. Het oogt georganiseerd en het toont nog aan dat je gevoel voor stijl hebt ook! 

Nog toe aan renoveren? 

Ben je nog maar aan het denken of dromen over een badkamerrenovatie? Wij helpen je graag verder bij het realiseren van je dromen. Neem gerust contact met ons op!

Sfeervolle badkamer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden