Home / Inspiratie / Jezelf 3 keer luxueus verwennen in je badkamer

Jezelf 3 keer luxueus verwennen in je badkamer

We geven het toe, bij RenoZen lezen we Flair. Uiteraard doen we dit om op de hoogte te blijven over de allerlaatste productjes voor in de badkamer, we gaan heel ver voor onze klanten…

Volgens de dames van Flair is er niets zo heerlijk dan een lange badkamersessie en wie zijn wij om te te bestrijden? Zonder geweldige beautyproducten is het genot natuurlijk niet compleet. Zij gaven ons recent alvast 6 onmisbare producten mee om het geluk in je badkamer compleet te maken.

Wij pikten er 3 uit, er lezen ook mannen mee en daar moet het vaak net allemaal iets sneller voor gaan.

 

1. RESET & RESTORE PAMPER KIT

 

Wie spontaan aan babybilletjes denkt, heeft het bij deze kit grondig mis. De inhoud van dit mooie doosje zorgt immers voor instant verwennerij. Een ontspannende badolie, een gezichtsolie en lippenbalsem. Laat het genieten maar beginnen.

 

 

2. NIKIBOKO HANDDOEK MET BLAUWE PRINT

 

Dat we bij RenoZen fan zijn van hamamdoeken was al langer geweten. Deze handdoek van Bon Bini heeft zijn roots in Bonaire en is superzacht. Dit item is gemaakt in Turkije, het land van de hamam en is ook nog eens 100% eco-vriendelijk.

 

3. LINEN DEW MERAKI HANDZEEP

 

Je handen kan je niet genoeg wassen. Een verfrissende muntgeur, zachte handjes en een flesje dat in geen enkele badkamer misstaat, deze handzeep heeft het allemaal.

 

Reset & Restore Pamper Kit

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden