Home / Inspiratie / 5 essentiële tips om je badkamer netjes te houden

5 essentiële tips om je badkamer netjes te houden

Je brengt best wel wat tijd door in je badkamer en in de loop der tijd verzamel je best wel wat linnen, tubes, crèmes en flacons. Wij geven je alvast 5 tips mee hoe je je badkamer aan kant kan houden.

 

Gebruik je muur als opbergruimte
 

Ruimte winnen in een krappe badkamer? Zorg voor plankjes aan de muren! Hier kan je ordelijk heel wat potjes en badlinnen op kwijt. Verdeel je badkamerproducten in groepjes en maak van je muur een kleurrijke of strakke eyecatcher.

 

Gebruik je deur

 

Beschik je over een badkamerdeur? Gebruik deze dan! Een extra rekje aan de deur kan orde scheppen in de chaos. Perfect geschikt voor de zak met gebruikt linnen, als rek voor je handdoeken of om heel wat smeerseltjes op uit te stallen.

 

Maak je wasbak vrij
 

Tandpasta, ontelbare crèmes en ook nog een scheerapparaat? Bij heel wat mensen staat de wasbak vol spullen. Dit oogt al snel wanordelijk. Een smal plankje boven de wasbak kan dit euvel al verhelpen. Je hoeft de spullen die je dagelijks gebruikt op deze manier niet ver weg te bergen, maar het geeft een veel cleanere indruk!

 

Magische magneten

 

Speldjes, nagelknippers, schaartjes… Ze verdwijnen vaak om nooit meer gevonden te worden. Met een magneetstrip aan de binnenkant van een kast los je dit op. Daar hang je gewoon je ijzeren dingen aan!

 

Hoge kasten

 

Heb je écht heel wat materiaal dat een plaatsje moet krijgen in je badkamer, werk dan met hoge kasten. Smalle, hoge kasten bieden veel plaats en het deurtje onttrekt alle spulletjes aan het zicht. De spullen die je eigenlijk nooit gebruikt leg je natuurlijk helemaal bovenaan!

 

Toe aan een badkamerrenovatie?

 

Wil je je badkamer grondiger aanpakken of is je badkamer toe aan een renovatie? Geef ons dan zeker een seintje. Uiteraard adviseren wij je bij het inrichten van je badkamer, de materialen en bieden we oplossingen. 

Tips om je badkamer op orde te houden

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden