Home / Inspiratie / 3 tips bij het renoveren van je badkamer

3 tips bij het renoveren van je badkamer

Her en der vind je op het internet tips over badkamerrenovatie, maar vaak hebben we daar bij RenoZen toch onze twijfels bij. Wij zijn gaan niet voor minder dan een ‘WOW’ bij een badkamerrenovatie. Slecht renoveren kan je heel wat geld kosten en een grondige aanpak is dan ook aangewezen. Wij geven je alvast een kort lijstje tips mee om rekening mee te houden.

Tip 1
Doe beroep op een specialist

Of je nu met ons in zee gaat voor je badkamerrenovatie of een andere specialist, betrouwbare vaklui zijn aangewezen. Een echte specialist zorgt voor een holistische aanpak van het geheel en coördineert de verschillende werkzaamheden. Vaak is het alsnog goedkoper om beroep te doen op een specialist, dan zelf – met de nodige problemen – je badkamer te renoveren.

Tip 2
Investeer gerust in een aantal high-end snufjes

Badkamers zijn vaak een stuk kleiner dan andere kamers, maar een aantal high-end snufjes en materialen kunnen de waarde van je badkamer wel flink opdrijven. Badkamers gaan jaren mee en een iets grotere investering is dan ook verantwoord. Niet alles hoeft high-end te zijn, maar selecteer een aantal items waar je écht belang aan hecht. Of het nu premium tegels, een bijzondere badkuip of een state of the art douche is, jij kiest, maar het geeft wel een ontzettend goed gevoel.

Tip 3
Vervang op tijd de loodgieterij

Een goede loodgieter is geld waard. Laat het niet te ver komen en laat op tijd de loodgieterij nakijken. Uiteraard kan dit perfect tijdens het renoveren van je badkamer. Verouderde leidingen kunnen voor grote problemen zorgen en dat kan je natuurlijk missen als kiespijn als je net je badkamer hebt laten renoveren.

Meer informatie

Wens je meer informatie over de mogelijkheden, badkamerrenovaties of een offerte. We bekijken het graag samen met jou! 

Badkamer renovatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden