Home / 4 tips voor een ME-TIME momentje in de badkamer

4 tips voor een ME-TIME momentje in de badkamer

Uiteraard moet je je kunnen wassen in je badkamer, maar een badkamer is tegenwoordig veel meer dan dat. Wij geven je alvast enkele tips mee waarmee je voor je verbouwingen/renovatie rekening kan houden. Zo krijg je de perfecte badkamer voor je ‘ME-TIME momentje’.

Laat het bad niet te snel vallen

 

Meer en meer gezinnen kiezen voor een grotere douche en laten dan het bad vallen om ruimte te besparen. Niet onlogisch, maar een bad blijft de perfecte plaats om te relaxen en zeker met kinderen is het ontzettend handig. Ga er niet te snel vanuit dat er te weinig plaats is en vraag ons om rad. Zelfs op een kleine oppervlakte is heel wat mogelijk. Waarom zou je je een bad ontzeggen?

 

Schep sfeer

 

Een badkamer hoeft helemaal niet koud en klinisch te zijn. Met houtstructuren, kurk en de juiste, warme kleuren krijg je onmiddellijk een warme uitstraling. Wedden dat je veel meer tijd in je badkamer gaat doorbrengen? Witte tinten maken steeds vaker plaats voor warmere kleuren. Maar niet enkel de muren zijn aan een metamorfose bezig, ook de kranen werpen hun kille uitstraling af, ook daar is het al goud, koper en zelfs zwart wat de klok slaat.

 

Denk groots

 

Op de badkamer oppervlakte wordt vaak beknibbeld, maar wij zeggen: zie het groots. Niets fijners dan een enorme inloopdouche en ruimte in je badkamer. Wij merken alvast een duidelijke vraag naar grotere badkamers, waar je comfortabel met twee tegelijk in kan.

 

Reken op een vakman

 

Bij RenoZen geven je met plezier advies over de mogelijkheden. Uiteraard houden we daarbij rekening met je budget voor je badkamerrenovatie. Aangezien wij dagdagelijks bezig zijn met het uitwerken van badkamers en de nieuwste trends in de gaten houden, kunnen we je perfect adviseren. Wist je trouwens dat je maar 6% BTW moet betalen als je een woning ouder dan 10 jaar renoveert? Bij RenoZen mag je rekenen op een onberispelijke afwerking, één contactpersoon en ontelbare referenties. Jouw ME-TIME wil je toch niet laten verknallen?

 

Badkamer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden